Люстрація в Хмельницькому зачепила не всіх

0

“У квітні минулого року, коли почалася люстрація, звільнити всіх начальників державних структур не вдалося через відсутність на те законних причин, – розповів перший заступник голови Хмельницької ОДА під час прямого ефіру. – У той момент більшість чиновників стали активними патріотами, почали займатися волонтерством, організовували патріотичні акції. Водночас, не було офіційних претензій до їхньої професійної діяльності”.

Проте, багато чиновників все ж були звільнені.

“Нам вдалося змінити начальників департаментів розвитку економіки і торгівлі, охорони здоров’я, освіти, начальника прокуратури, фіскальної служби, Служби безпеки”, – додав він.

Олександр Симчишин також підкреслив якісну складову зміни керівництва. За його словами, нові очільники показують позитивні результати, оскільки в них інші підходи до боротьби зі старою системою.

“За такий короткий час неможливо повністю викорінити здобутки минулого. Наприклад, рівень хабарництва у медицині й освіті зашкалює, і будь-який керівник, який прийде до влади, не зможе за короткий час повністю подолати її, – вважає перший заступник голови ОДА. – Але департаменти потроху ці схеми ламають. Сподіваюся, що проблеми хабарництва ми незабаром позбудемося”.

Даша ПАСТЕРНАК.

 

26 Березня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів