Луганчанка убила пенсіонерку та втекла до Хмельницького

0

Міліціонери затримали у Хмельницькому 25-річну жінку, яку підозрюють у вбивстві на Луганщині.

8 лютого в Кремінський райвідділ міліції Луганської області зателефонував лікар швидкої медичної допомоги та розповів, що у будинку на вулиці Роз’їзна у селі Житлівка (Кремінський район Луганської області) з множинними проникаючими колото-різаними пораненнями грудної клітини було виявлено труп 74-річної господарки.

“При огляді місця події було встановлено, що з будинку потерпілої викрадено особисте майно, золоті прикраси та гроші, – повідомляють у прес-службі управління міліції Луганської області. – Опитавши всіх жителів вулиці Роз’їзна, співробітники міліції встановили, що ввечері 7 лютого дві незнайомих жінки напросилися до потерпілої на нічліг. Господиня впустила жінок та ще й пригостила вечерею.”

Гості, переконавшись, що господиня заснула, вбили її, обшукали будинок, забрали все, що порахували цінним і втекли.

Опісля вбивства 25-річна зловмисниця виїхала у Хмельницький, а її 24-річна напарниця – у Дніпропетровськ. Там підозрюваних у вбивстві і затримали правоохоронці. В однієї з них знайшли золоті прикраси убитої. Наразі відкрите кримінальне провадження за частиною першою статті 115 — умисне вбивство. Триває досудове слідство.

17 Лютого, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів