Кримінальне провадження щодо підпалу СБУ закрили

0

Відповідно до вимог Закону України «Про недопущення переслідування та покарання осіб з приводу подій, які мали місце під час проведення мирних зібрань, та визнання такими, що втратили чинність, деяких законів України», кримінальне провадження за фактом підпалу будівлі управління СБУ у Хмельницькій області закрили ще 27 лютого 2014 року.

“Наразі військова прокуратура Західного регіону України продовжує розслідування кримінальних проваджень, відкритих за статтею 124 (заподіяння тяжких тілесних ушкоджень у разі перевищення меж необхідної оборони, або у разі перевищення заходів, необхідних для затримання злочинця ), статтею 119 та статтею 365 (перевищення влади або службових повноважень, яке спричинило тяжкі наслідки) Кримінального кодексу України”, – розповів під час круглого столу у медіа-корпорації “Є” начальник управління СБУ у Хмельницькій області Анатолій Будовіцький.

В четвер, 19 лютого, у прямому ефірі, відбудеться круглий стіл стосовно подій, що відбувалися під СБУ минулого року. Продивитися трансляцію можна за цим посиланням.

19 Лютого, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів