Концерт «Брутто» у Хмельницькому розпочався з улюбленої усіма пісні «Путін, ла-ла-ла»

0

В рамках всеукраїнського туру в Хмельницький завітав зухвалий та брутальний білоруський гурт «Брутто» на чолі з колишнім вокалістом колективу «Ляпіс Трубєцкой» Сергієм Міхалком.

Цього вечора клуб «СВ» на 1,5 години перетворився на справжнє свято емоційної боротьби за людську гідність та здоровий спосіб життя. Послухати «воїнів світла» прийшли безліч хмельничан, при цьому найрізноманітніших вікових категорій — від малих дітей до людей у віці. Для того ж, аби потрапити у зал, потрібно було вишикуватися у чергу, яка простяглася ніби велетенська змія до самого виходу з клубу.

В залі також яблуку ніде було впасти — повний аншлаг у фан-зоні та «перенаселення» у зоні диванів. І хоча сам концерт розпочався із затримкою майже в годину, фанатів «бруттівців» цей факт анітрохи не засмутив. Вони розважали себе патріотичними гаслами «Слава нації — смерть ворогам!», «Слава Україні — героям слава!», «Україна — понад усе!». Та навіть заспівали хіт про президента Росії «Путін, ла-ла-ла». Коли ж з’явилися музиканти, то сама атмосфера в залі ніби наелектризувалася від шаленої енергетики, яка надходила зі сцени. А нецензурна лексика вокалістів ніби тільки підсилювала ефект. «Бруттівці» виконали всі свої найвідоміші пісні «Наша возьме», «Будь смелым», «Мяч», «Гири», «Aдидас» та хіти, які лунали на барикадах під час подій на Майдані, серед яких і славнозвісні «Воїни світла». Але прихильники ще довго не відпускали своїх улюбленців зі сцени і їм довелося виконати навіть декілька пісень «ляпісів».

1424259242

1424259276

Дослівно гурт «Брутто» перекладається як «Бригада Революционного Угара и Творческого отпора имени Орнеллы Мутти». Принаймні саме так самі «бруттівці» себе називають. Нагадаємо, що в Білорусі та Росії музикантів заборонили. Надто брутальним видається фронтмен гурту. Їхній перший альбом під назвою «Underdog» наскрізь пронизаний ідеєю «Допоможи собі сам!». Тобто, займайся спортом, веди здоровий спосіб життя, думай, працюй і будь вільною людиною, а не гопотою, яка тільки й скиглить, що все скрізь погано.

Свою життєву й творчу активність бійці з «Брутто» доводять на ділі щодня. Практично за кілька місяців вони випустили альбом своїх пісень, зняли 7 кліпів та гастролюють у шаленому темпі. І нехай пильно придивляються до них музичні критики, нехай сумнівається дехто в їхньому високому професіоналізмі, оскільки надто різні вокалісти, навіть співає спортсмен — десятиразовий чемпіон світу з муай-тай, — усе це анітрохи не цікавить їхніх фанів. «Бруттівці» вперто крокують уперед і ведуть за собою багатотисячні аудиторії шанувальників.

1424259307

18 Лютого, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів