Командир батальйону “Січ” підтвердив, що затриманий Ігор Гуменюк, є їхнім бійцем

0

24-річний кам’янчанин, за словами Писаренка, минулого тижня тільки повернувся зі Сходу і зараз перебуває у відпустці. Нагадаємо, що молодого жителя Кам’янця-Подільського звинувачують у тому, що він кинув гранату у правоохоронців під час сутичок під Верховною Радою. Про це Писаренко заявив у коментарі “Громадському”.

Командир”Січі” зпевнив, що членам батальйону не дозволяється вивозити зброю із зони проведення АТО, тому він і не знає звідки у їхнього бійця з’явилася граната.  

– Він був у батальйоні з початку його створення. Пішов як доброволець після співбесіди. Рекомендував себе з позитивної сторони, – зазначив у коментарі “Громадському” Олександр Писаренко. –  Зброю не вивозили, вивозили тільки трофейний кулемет, який ми знайшли. Ми потім передали його на експертизу. 

Водночас на офіційній сторінці у Фейсбук Батальйону спеціального призначення “Січ” відхрещуються від Гуменюка.

 Нагадаємо, вчора, 31 серпня, під Верховною Радою України, денардепи у першому читанні проголосували за закон щодо змін до Конституції, сталися зіткнення між активістами та нацгвардійцями. У сутичках, де пролилася кров, постраждали більше 130 осіб, серед них 20 бійців, які повернулися з АТО і два журналісти з Франції. А 25-річний солдат Нацгвардії загинув. 

1 Вересня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів