Керівник Красилівської райдержадміністрації п’яним сів за кермо автомобіля

0

Перший заступник голови Красилівської районної державної адміністрації та водночас виконуючий обов’язки голови Красилівської РДА Роман Гавриленко насмілився п’яним сісти за кермо автомобіля. У такому стані його зупинили правоохоронці Державтоінспекції.
Як повідомили в обласному управлінні міліції, наряд Державтоінспекції зупинив чиновника близько другої години ночі у Хмельницькому за порушення Правил дорожнього руху. Спілкуючись з водієм, даішники відчули різкий запах алкоголю, тож запропонували йому пройти відповідний тест.
«Від проходження експертизи на стан сп’яніння, на місці події або в медичному закладі, 49-річний чоловік відмовився в присутності двох свідків. Працівники ДАІ склали стосовно водія два адміністративні протоколи – за проїзд на заборонний сигнал світлофора та керування транспортним засобом у нетверезому стані», – повідомив начальник Департаменту ДАІ Анатолій Сіренко
«Державний службовець повинен бути взірцем для оточуючих, натомість непоодинокі випадки, коли ці люди дозволяють собі порушувати закон, у надії на безкарність. У ДАІ сподіваються, що даний випадок послужить гарним уроком для інших та нагадає можновладцям, закон – один для всіх», – відзначають правоохоронці.
 

15 Березня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів