Кам’янець-Подільський: зірвав замок, щоб вкрасти тачку та болгарку

0

До свого дільничного із заявою про крадіжку з гаражного приміщення звернувся молодий кам’янчанин. Як з’ясувалось, зловмисник металевою трубою зірвав навісний замок та викрав металеву тачку та болгарку.

Дільничний інспектор опитав усіх сусідів, можливих свідків, і в поле зору йому потрапив 38-річний чоловік, який жив кварталом вище. Той зловживав алкоголем і вже був раніше судимим за крадіжки. Під час розмови з дільничним чоловік зізнався у скоєному.

«Він щодня проходив повз будинок потерпілого, бачив замок на гаражі і вирішив крадіжкою заробити грошей, — розповідає дільничний інспектор Кам’янець-Подільського міськвідділу Сергій Кукуруза. — Вночі взяв шматок металевої труби та пішов на «діло». Наступного дня продав болгарку на ринку за 80 гривень, хоч власник купив її за 150 євро, а металеву тачку здав за 62 гривні (реальна ціна — 450 гривень) на металобрухт. Зароблені гроші витратив на харчі та алкоголь.»

Наразі кримінальне провадження, відкрите за частиною третьою статті 185 (крадіжка), уже направлено до суду. Викрадене знайшли та повернули власнику.

7 Лютого, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів