Інспектори ДАІ, яких звільнив Аваков, досі працюють

0

Ще 13 січня на офіційному сайті Міністерства внутрішніх справ з’явилась інформація про те, що Арсен Аваков звільнив 102 інспекторів ДАІ, які брали участь у складанні протиправних протоколів проти учасників Євромайдану та Автомайдану. Серед цих даішників — семеро на Хмельниччині. Проте і нині в обласному управлінні ДАІ про звільнення цих працівників і мови нема.

«Наказ про звільнення працівників наче є, проте його ще не направили у канцелярію. З Міністерства такий документ надсилають в Департамент ДАІ, звідти він іде до нас на область. Наразі підписаних документів ще не надходило, і ніхто не оголошував даішникам, що їх звільнено», – пояснює речник обласного управління ДАІ Андрій Лужняк.

Джерела «5 канал», заявила, що усі нинішні співробітники ДАІ після реформи будуть звільнені. За її словами, ДАІ буде повністю реорганізовано, а на місці інспекції створено патрульну службу з більш широкими повноваженнями.

На заміщення звільнених працівників буде оголошено відкритий конкурс, у якому зможуть взяти участь всі охочі. Заявки на участь у конкурсі прийматимуться до 6 лютого, навчання розпочнеться у першому тижні березня. Час навчання складе приблизно 3 місяці, протягом яких передбачена стипендія у розмірі 2 тисячі гривень на місяць.

20 Січня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів