Хмельницьким бійцям АТО виділять 75 земельних ділянок у Дубовому

0

На сьогодні у Хмельницькому є 1200 чоловіків, котрі мають статус учасника АТО та знаходяться в окремій черзі на отримання бажаного житла.

За словами в.о директора департаменту архітектури, містобудування та земельних ресурсів Сергій Самишкіна, «атошників» виділяють в окрему чергу, якій пропонують додаткові земельні ділянки.

– 25 % від загальної кількості усіх земельних ділянок отримають бійці, які мають статус учасника АТО. Тобто, це близько 75 ділянок. Усього у нас 1200 «атошників», які, до речі, не мають поки відповідного посвідчення, – каже Сергій Самишкін.

Щоправда, ділянки для будівництва житла видаватимуть лише тим пільговим категоріям населення, які мають документи на підтвердження свого статусу. Це саме стосується й бійців АТО, які повинні будуть пред’явити  свої посвідчення.

– Ми стараємось йти на зустріч військовим. Однак, посвідчення ми вимагаємо, аби таким чином уникнути будь-яких шахрайських дій, – пояснює директор департаменту.

Загалом, 55 %  від кількості усіх земельних ділянок планують виділити для загальної черги, ще 15 % – для пільгових категорій, 25 % – учасники АТО та у 5 % входять багатодітні сім’ї, категорія осіб, які мають визначні заслуги, спортсмени та призери турнірів, змагань та конкурсів (за подання усіх відповідних документів).

За словами Сергія Самишкіна, в розробці знаходиться проект щодо виділення земельних ділянок у мікрорайоні Ружична. Там на 10 гектарах землі розподілятимуть 110 ділянок. Роботи планують завершити до літа. 

3 Квітня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів