Хмельницький: за шантаж потрапив у реанімацію

0

Впродовж одного дня чоловіки двічі з’ясовували стосунки кулаками. Після останньої бійки один із них опинився в реанімації.
“24-річний підозрюваний зателефонував до свого старшого товариша та запросив його на імпровізовану вечірку. Сказав, що буде спиртне та дівчата, – розповідає помічник начальника Хмельницького міського відділу міліції зі зв’язків із громадськістю Катерина Терещенко. – Той одразу ж погодився, а своїй співмешканці повідомив, що отримав пропозицію підзаробити на розвантаженні пам’ятників.”
Прихопивши пляшку, 30-річний чоловік прийшов до знайомого. Випили чимало, після чого почали сваритися, що переросло у бійку. Господар каже, що через дівчат. Оговтавшись після стусанів, гість пішов додому.
“На запитання співмешканки чоловік сказав, що його на вулиці побили невідомі молодики. Але турбуватися не варто — він почувається нормально. В цей час у потерпілого виник план трохи підзаробити: він зателефонував до товариша і сказав, що нікуди не повідомлятиме про побиття, якщо той заплатить йому півтори тисячі гривень. Після дзвінка він одразу зібрався, прихопив ще одну пляшку і попрямував до тієї ж квартири”, – пояснює Катерина Терещенко.
Знову почалася пиятика, і про гроші усі швидко забули. Чергова бійка виявилася значно серйознішою — гість впав до долу без свідомості. Сподіваючись, що він за деякий час відійде, господар спокійно пішов спати. Але, прокинувшись, побачив, що той так і не прийшов до тями, тож викликав «швидку».
Лікарі діагностували у потерпілого субдуральну гематому та набряк головного мозку. Наразі він перебуває в реанімаційному відділенні Хмельницької обласної лікарні і поки що не приходить до свідомості.
24-річний молодик, який раніше відбував покарання за грабіж, перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Йому вже оголосили про підозру у порушені частини першої статті 121 – умисне тяжке тілесне ушкодження. Покарання — ув’язнення терміном до 8 років.

18 Березня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів