Хмельницький «Спортлідер+» зіграв останній домашній матч чемпіонату

0

На початку гри обидві команди діяли досить обережно і створювали небезпечні моменти дуже рідко. За такого розвитку не дуже логічним можна назвати гол криворіжця Романа Бакума. Він сповна скористався невпевненою грою «лідерів» при захисті своїх воріт. Пропущений від аутсайдера Екстра-ліги м’яч був шоком для хмельничан і вони ще декілька разів дозволяли гравцям «Привта» небезпечно атакувати їх ворота. До тями господарі прийшли наприкінці першого тайму. Сергій Рибак прекрасно відпасував на Олександра Педяша, якому залишилось просто не схибити з метра по пустих воротах. Змінювати рахунок на користь «Привату» міг Ігор Бойченко. Але двічі його удари парирував Богдан Тимощук. На перерву команди пішли за нічийного рахунку.

Першу половину другого тайму теж можна віднести до активу криворіжців. Але лише один із чисельних ударів гравців «Привата» досяг цілі. Гол на рахунку Дмитра Делятинського. Зрівнювати рахунок міг Руслан Шеремета, але після його удару м’яч влучив у поперечину. Після цього протягом декількох хвилин гості мало що дозволяли зробити «лідерам». Це викликало неабияке невдоволення у головного тренера хмельничан Віктора Мглинця, який у цей період не міг всидіти на місці. Дещо заспокоїв його гол Олександра Педяша. Після сольного проходу і передачі Олексія Фетька йому залишилось лиш переправити м’яч в пустий кут воріт. Після цього гравці «Спортлідера+» ніби повірили у свої сили і своїми активними діями раз за разом змушували помилятися криворіжців. Спочатку відзначився Анатолій Доманський, який не змарнував чудової передачі Дмитра Михайленка. Менше хвилини вистачило Олександру Педяшу аби забити свій третій гол у ворота «Привата». У наступному голі він уже виступив в ролі асистента. Його простріл вдало замкнув Сергій Рибак. Остаточний рахунок встановив капітан «Спортлідера+» Олексій Фетько, який скористався помилкою голкіпера.

– Через травми та дискваліфікації ми часто змушені грати невеликою кількістю гравців. От і сьогодні ми грали без нашого лідера Дмитра Калукова, який змушений був пропускати матч через перебір жовтих карток. Без нього грати було важко. А Валерій Власович взагалі сьогодні грав із невеликою травмою. Але і в таких умовах нам вдалося переломити хід гри і отримати таку необхідну перемогу, – говорить головний тренер «Спортлідера+» Віктор Мглинець.

Ця перемога дозволяє «Спортлідеру і далі утримувати другу сходинку турнірної таблиці. В останньому турі на хмельничан чекає непростий матч у Львові проти місцевої «Енергії». Матч відбудеться в суботу 28 березня.

“Спортлідер+” (Хмельницький) – “Приват” (Кривий Ріг) – 6:2

Голи: Педяш (17, 34, 36), Доманський (35), Рибак (38), Фетько (39) – Бакум (3), Делятинський (30)

“Спортлідер+”: Тимощук – Рибак, Фетько, Доманський, Власович, Чуднов, Педяш, Михайленко, Шеремета

Головний тренер: Віктор Мглинець

“Приват”: Юдін – Бакум, Баклан, Божко, Бойченко, Галицький, Засенко, Горло, Мазенко, Грабюк, Делятинський

Попередження: Рибак (22), Фетько (32) – Баклан (23), Галицький (40)

Вилучення: Делятинський (37)

 

7 Березня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів