Хмельницький «Спортлідер+» в напруженому поєдинку переміг «Титан-Зорю»

0

31 січня  хмельницький футзальний клуб «Спортлідер+» проводив свій черговий матч Екстра-ліги на виїзді проти «Титану-Зорі» з Покровського. До сьогодні команда з Дніпропетровської області ще нікому не поступалася в рідних стінах. Після першого тайму хмельничани програвали 2:1, та у другому зуміли проявити характер та вирвати таку потрібну перемогу  – 4:3. В складі хмельничан двічі вразив ворота суперника Анатолій Доманський. Ще по разу відзначилися Дмитро Михайленко та Олександр Педяш.

У інших матчах головні конкуренти хмельничан «Кардинал-Рівне» та луганський «ЛТК» зазнали поразок. Це дозволило «Спортлідеру+» вийти на друге місце в турнірній таблиці і стати найближчим переслідувачем діючого чемпіона харківського «Локомотива».

Також сьогодні свій матч проводив і «Спортлідер-2», який в рідних стінах приймав лідера першої ліги київський «ХІТ». Перед початком самої гри хвилиною мовчання гравці та вболівальники вшанували пам’ять Євгенія Кіндякова, який загинув минулої суботи. Раніше він захищав ворота «Спортлідера+» та «ХІТа».

Початок матчу був справжнім шоком для гостей. Уже на 7 секунді дальню передачу партнера вдало замкнув головою Дмитро Мартинюк. Наприкінці тайму Дмитро Медвідь та Олег Зборовський вивели команду гостей вперед. Та за 9 секунд до свистка на перерву Сергій Філь зрівняв рахунок. В другій половині більше моментів створювали гості. Та хмельничани вдало захищалися. Найцікавіше в матчі трапилося, коли уже звучала фінальна сирена. За мить до неї воротар киян Владислав Лисенко зі своєї половини навмання відправив м’яч в сторону воріт. А голкіпер «Спортлідера-2», почувши сигнал про закінчення матчу уже не був повністю зосереджений на грі і не впіймав круглого. Хмельничани всіляко намагалися переконати, арбітра, що гол не потрібно зараховувати, але марно. У підсумку поразка 3:2 із гірким присмаком. Надіюсь вона стане уроком для наших футзалістів і в майбутньому вони не будуть допускати таких прикрих помилок.

2 Лютого, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів