Хмельницький «Спортлідер+» перемагає лідера Екстра-ліги

0

24 січня, хмельницький «Спортлідер+» в рідних стінах приймав луганський «ЛТК». Черговий раз місцеві вболівальники насолоджувалися переглядом центрального матчу туру. Хмельничани, які до цього знаходилися на четвертій сходинці, зустрілися із поточним лідером Екстра-ліги луганським «ЛТК».

Фатальне невезіння хмельничан

Перший тайм зустрічі обидві команди провели досить обережно. Наслідком цього стала порівняно невелика кількість небезпечних моментів. На 34 хвилині голкіпер гостей Юрій Савенко перервав удар Олексія Фетька зігравши рукою за межами штрафного майданчика і побачив перед собою червону картку. Зі штрафного, призначеного за це порушення, і було відкрито рахунок. Вдало пробив Дмитро Калуков. У відповідь на це луганчани створили лише два дійсно небезпечних моменти. В одному із них точності забракло В’ячеславу Кожем’яці, коли він пробивав із трьох метрів. А другий завершився взяттям воріт. Комбінацію партнерів ударом в дев’ятку завершив Анатолій Мілінський. Хмельничани за перший тайм створили чимало гострих моментів. Та їм відверто не щастило. Тричі після їх ударів м’яч потрапляв у перекладину воріт. На перерву команди пішли за нічийного рахунку – 1:1.

Бенефіс Дмитра Калукова

Другий тайм видався більш насиченим на яскраві події. На 25 хвилині відзначатися могли гості. Та м’яч після їх удару влучив у перекладину. Через дві хвилини Денис Мазний із «ЛТК» вивів свою команду вперед, вдало завершивши розіграш кутового. Скільки ж часу вистачило хмельничанам щоб відновити рівновагу. Після класної передачі Валерія Власовича влучно пробив Дмитро Калуков. Гості відповіли кількома небезпечними ударами, один з яких черговий раз прийняла на себе перекладина. Матч підходив до завершення і здавалося, що буде зафіксовано перший нічийний результат в історії протистоянь «Спортлідера+» та «ЛТК». Але за хвилину до фінального свистка все той же Дмитро Калуков прицільно та сильно пробив після розіграшу кутового і вивів хмельничан вперед. Зрівнювати рахунок міг Максим Литвинов, але його удар потрапив у штангу.

Призова трійка

Ця перемоги дозволила «Спортлідеру+» вийти на третє місце в турнірній таблиці української Екстра-ліги. Наступний свій поєдинок хмельничани проведуть на виїзді проти клубу «Титан-Зоря» із Покровського, Дніпропетровської області.

– Дуже радий, що виграли сьогодні. Вдалося потішити наших чисельних вболівальників, які дуже гарно нас підтримують і для яких приємно грати. Ця перемога важлива для нас не лише з турнірної точки зору, але й психологічної. Хлопці повірять в себе і зможуть поборотися за медалі, – говорить головний тренер «Спортлідера+» Віктор Мглинець.

– Я й представити собі не міг, що ми програємо сьогодні. Мали чимало моментів для того аби забити. Інколи не щастило. В інших випадках підводила майстерність. Помилки моїх гравців в простих ситуаціях, коли ми пропускали, можна списати на їх молодість. Ця поразка стане для нас усіх уроком. Хочу привітати «Споротлідер+» із перемогою. В Хмельницькому завжди важко та цікаво грати. Сьгоднішній драматичний матч не став виключенням., – говорить головний тренер «ЛТК» Роман Ковальчик.

26 Січня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів