Хмельницький «Спортлідер+» декласував новачка Екстра-ліги

0

Футзальна команда «Спортлідер+» на власному паркеті у Хмельницькому обіграла криворізький «Приват». Гра завершилася з рахунком 6:2 на користь хмельничан.
Новачок футзальної Екстра-ліги «Приват» досить прутко розпочав матч проти «Спортлідера+». Криворіжці не лише ні в чому не поступалися більш досвідченому супернику, але й гостріше атакували. І саме гості першими «розмочили» рахунок у грі. Уже на третій хвилині Роману Бакуну вдався удар злету у правий кут воріт.
У «Спортлідера+» попереду мало що виходило. Радше «Приват» був ближчим до другого забитого голу, аніж хмельничани – до того, щоб відновити паритет. Проте на перепочинок суперники пішли за нічийного рахунку – 1:1. На 17-й хвилині Олексій Фетько поцілив у дальній кут воріт.
Початок другого тайму був також за «Приватом», який знову зумів забити м’яча у ворота Богдана Тимощука – 2:1. От тільки втримати перемогу чи хоча би нічию криворіжцям не вдалося. За шість хвилин до фінальної сирени «Спортлідер+» прорвало. Хмельничани упіймали кураж і за шість хвилин п’ять разів вразили рамку воріт гостей. Підсумковий рахунок матчу 6:2 на користь подолян.
Перемога «спортлідерців» знову підняла нашу команду на другу сходинку у турнірній таблиції. Наступним суперником хмельничан буде львівська «Енергія». Заключний матч регулярної першості відбудеться 28 березня у Львові.

«Спортлідер+» (Хмельницький) – «Приват» (Кривий Ріг) 6:2 (1:1)
Голи: Педяш 17, 34, 36, Доманський 35, Рибак 38, Фетько 39 – Бакум 3, Делятинський 30.
 

10 Березня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів