Хмельницький «проінспектували» гості із Старобільська

0

6 квітня Хмельницький  відвідали представники Старобільська, міста-побратима нашого обласного центру. Вони відвідали міські поліклініку №2 та комунальне підприємство «Теплокомуненерго».

– Ми були приємно вражені від побаченого. Особливо сподобались котли, які використовуються для обігріву в Хмельницькому. На жаль, наш бюджет ще не дозволяє встановити подібну техніку в нашому регіоні, – розповідає перший заступник Старобільської райдержадміністрації Олександр Калінін.

Для покращення співпраці між молоддю обох міст буде проведено відкритий онлайн-урок. Участь в ньому візьмуть учні однієї із шкіл Старобільска та юні хмельничани. Хто саме буде представляти Хмельницький – ще невідомо. Головними кандидатами є гімназія №1 та гімназія №2. Подібне онлайн-спілкування між містами-побратимами уже проводилося в березні цього року.

9 травня Хмельницький відвідає ще одна делегація із Старобільська. До неї увійдуть художні колективи із міста на Луганщині, які візьмуть участь у святковому концерті до Дня Перемоги. Також міською радою Хмельницького планується забезпечити відпочинок та оздоровлення для групи дітей із Старобільська, які влітку мають приїхати до дитячо-юнацького комплексу «Чайка».

6 Квітня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів