Хмельницький: нові тролейбуси урочисто випустили на лінію, і відразу… ДТП

0

З музикою, кольоровими кульками і урочистою стрічкою. Першими у громадському транспорті проїхалися керівники комунальних підприємств міста, депутати, секретар міської ради та заступники мера.
Проїхалися офіційні особи хто одну, а хто дві зупинки, а новий тролейбус попрямував за старим маршрутом 7а. Та тільки він від’їхав від зупинки “Пенсійний фонд”, що навпроти торгово-промислової палати, як втрапив у ДТП — на світлофорі не розминувся із маршруткою. Як наслідок – у “рогатого” відпало дзеркало, трісло лобове скло. У маршрутки – зігнулась обшивка і кілька подряпин.


“На світлофорі стояла черга. Я стояв у черзі. Тролейбус виїхав із зупинки, повернув ліворуч. Його почала обганяти маршрутка, і він не мав, де діватися”, – пояснює водій маршрутки, яка потрапила у ДТП, Анатолій Серга.
Представники підприємства “Електротранс” визнають, що аварія сталась з вини водія тролейбуса. Проте додають, що водій маршрутки обганяючи рогатого, створив умови для ДТП.
“Водій буса дуже різко повернув. Дійсно, тут вина водія тролейбуса. Ми згодні все відшкодувати і маршрутку пофарбувати”, – пояснює голова профкому ХКП “Електротранс” Анатолій Глазюк.
Від мирного вирішення питання на місці перевізник — підприємець Ігор Гуменний — відмовився.
Каже, що хоче, аби суму збитків порахували експерти.  

6 Квітня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів