Хмельницькі волейболісти лідирують у Вищій лізі України

0

Протягом трьох днів у хмельницькому спортивному комплексі «Новатор» проходили матчі третього туру Вищої волейбольної ліги серед команд групи «А». В перший день змагань хмельницький «Новатор» впевнено переміг ­­­«Роднічок-Колос» із Новоселиці з рахунком 3:0. В іншому матчі поточний лідер львівський «Барком-Кажани-2» несподівано поступився аутсайдеру змагань вінницькому «ОСДЮСШ-45 ЕМЗ» 2:3. В суботу хмельничани переграли вінничан 3:1, а в матчі головних конкурентів нашої команди гравці з Новоселиці були сильнішими за львів’ян – 3:0. В останній ігровий день «ОСДЮСШ-45 ЕМЗ» переграв «Роднічок-Колос» 3:1, а «Новатор» в напруженій боротьбі переміг свого основного конкурента – 3:1. Ця звитяга дозволила хмельничанам вийти на перше місце в турнірній таблиці групи А.

Наступний тур пройде 12-15 лютого у Вінниці. Саме тут і визначаться дві команди, які у фіналі посперечаються за медалі. Інші між собою розіграють місця з 5 по 9.

– Перед нами стоїть завдання потрапити до четвірки найсильніших. Ми досить важко працювали на тренуваннях і задоволені сьогоднішніми результатами. Хотілося б повторити успіх сезону 2010-2011, коли ми ставали чемпіонами, – говорить гравець «Новатора» Максим Турик

27 Січня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів