Хмельницькі важкоатлети серед призерів

0

Чемпіонат України серед шкіл вищої спортивної майстерності та Всеукраїнський турнір пам’яті олімпійського чемпіона Ігоря Рибака зібрав на помості манежу Національного аерокосмічного університету в Харкові понад сто п’ятдесят спортсменів зі всієї країни. Важкоатлетам для заліку необхідно було у двоборстві зафіксувати вагу, що відповідає або перевершує норматив майстра спорту України.

 

З цим завданням успішно справилися представники Хмельниччині, які не лише підтвердили свій статус майстрів, але й вибороли нагороди.

 

20-річний хмельничанин Тарас Поліщук, що змагався в ваговій категорії 85 кг. виборов загальне друге місце у турнірі, піднявши у сумі 315 кг. (ривок 135 кг. + поштовх 180 кг.). А ще цей результат виявися найкращим серед учасників чемпіонату. То ж у його доробку одразу дві нагороди.

“Срібло” серед спортсменів до 77 кг. дісталося також хмельничанину Олександру Кулеші, який підкорив 296 кг. (ривок 136 кг. + поштовх 160).

На ті й же позиції опинився важкоатлет з Волочиська Богдан Попик, вагова категорія 105 кг. – 337 кг. (155кг.+180 кг.).

За крок до медалей зупинився суперважковаговик (+105 кг.) Володимир Білоус з Летави. В нього четверта сума – 340 кг. (150+190 кг.).

Наразі Тарас Поліщук серйозно налаштовується на наступний сезон, планує виступ на європейському чемпіонаті, щоб послідовно наблизитись до заповітної цілі – олімпійської медалі.

http://ngp-ua.info/

13 Січня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів