Хмельницькі регбісти стали чемпіонами Європи

0

Збірна України перемогла на чемпіонаті Європи з регбі-15. На молодіжній першості серед країн Старого світу наші хлопці перемогли колективи з Сербії, Чехії та Литви. До складу гравців збірної команди нашої держави входить троє хмельничан Олексій Білик, Роман Гуцалюк і Валерій Міль.

«Я гордий за наших спортсменів. З ігрових видів спорту сьогодні тільки регбі представляє місто Хмельницький на світовій арені. Вдячний президенту Хмельницької федерації регбі Олегу Плахотнюку, що за останні роки так підняв регбі. Міська рада за три роки майже у двічі збільшила фінансування на регбійну команду, якщо у 2013 році це було 70 тис. грн., у 2014 – 100 тис. грн., то у 2015 передбачено вже 158 тис. грн. на розвиток цього виду спорту, – говорить виконуючий обов’язки міського голови Костянтин Чернилевський.

Як повідомляє прес-служба Хмельницької міської ради, грамотами та цінними подарунками були відзначені грамотами не лише спортсмени. Без уваги не залишилися і тренери, які готували хлопців – викладач Хмельницького національного університету Олег Квасниця і тренер-викладач ДЮСШ “Буревісник” Олександр Мігунов.

В суботу, 18 квітня, троє новоспечених чемпіонів Європи візьмуть участь в матчі першого туру української першості з класичного регбі. Суперником регбійного клубу «Хмельницький» будуть спортсмени із збірної Рівненської області. Розпочнеться матч о 16:00 на стадіоні ДЮСШ-1, що на вулиці Щорса. 

17 Квітня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів