Хмельницькі правоохоронці знову вирушили у зону АТО

0

40 працівників міліції в черговий раз вирушили відновлювати законність і порядок на схід нашої держави. Очолив їх начальник управління громадської безпеки управління МВС України у Хмельницькій області Сергій Мельник.

Цього разу в зону АТО вирушили бійці спеціальної роти міліції (колишній «Беркут»), спецроти «Богдан» та добровольці із числа співробітників міськрайвідділів міліції області. Провести бійців у небезпечне відрядження прийшли колеги, родичі та друзі.

Серед міліцейського десанту є і одна представниця прекрасної статі. Старший інспектор спецроти міліції «Богдан» Інна Кметь вирушила у зону АТО, щоб на рівні з чоловіками виконувати усі поставлені перед правоохоронцями завдання. Вдома її з нетерпінням чекатиме люблячий чоловік і маленький синочок.

Значну допомогу хмельницьким міліціонерам надали волонтери, які зібрали і передали правоохоронцям чималий запас провізії. Потішили хлопців і дитячі малюнки, які є для наших воїнів своєрідними оберегами.

Із напутнім словом до підлеглих звернувся й заступник начальника обласного управління внутрішніх справ Роман Гаврилюк, який побажав усім гідно виконати свій обов’язок перед Батьківщиною та живими і неушкодженими повернутися додому.

1424544506

1424544528

1424544544

1424544561

1424544579

 

21 Лютого, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів