Хмельницькі правоохоронці з'ясовують причини вибуху на агропідприємстві

0

Сьогодні близько 3-ї години ночі на агрофірмі у містечку Старокостянтинів вибухнув твердопаливний котел, що спричинило обвал залізобетонних конструкцій. На той час в приміщенні було двоє чоловіків — обидва, на жаль, загинули.

Повідомлення про подію надійшло до рятувальників Старокостянтинова від охоронця агропідприємства. Чоловік повідомив, що стався обвал залізобетонних конструкцій і є постраждалі.

На місце події невідкладно прибули рятувальники, які дістали з-під завалів 28-річного чоловіка та доправили його до лікарні, проте від отриманих травм чоловік помер у лікувальному закладі. Близько 10.20 години в ході проведення пошуково-рятувальних робіт під завалами було знайдено тіло другого чоловіка без ознак життя.

Наразі на місці події працює слідчо-оперативна група Старокостянтинівського райвідділу міліції. По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 272 «Порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою» Кримінального кодексу України. Обгрунтовано говорити про причини вибуху можна буде тільки після отримання результатів усіх призначених експертиз.

17 Березня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів