Хмельницькі підприємства саботують мобілізацію

0

20 січня в Україні розпочнеться 4 хвиля мобілізації до Збройних Сил. У її межах до війська планують викликати 50 тисяч чоловік, повідомив міністр оборони Степан Полторак. У Хмельницькому роз’яснили, кого покличуть цього разу.

В області хочуть мобілізувати близько 2-х тисяч чоловіків віком від 20 до 60 років, які раніше служили і придатні за станом здоров’я. В першу чергу армії потрібні танкісти, артилеристи, розвідники, оператори протитанкових і зенітно-ракетних комплексів.

Деталі призовної кампанії обговорили у Хмельницькому. Керівників підприємств, ЖЕКів та ОСББ попросили посприяти у проведенні мобілізації. Громадські активісти нагадали – перед законом усі рівні.

Втім, військового комісара більше цікавить автомобільна та інженерна техніка, яку можуть вилучати з підприємств для потреб Збройних Сил. Навіть попри відсутність військового стану.

Наразі жоден керівник хмельницького підприємства не подав у військкомат точних даних про стан і кількість своїх транспортних засобів. Військовий комісар попросив зробити це до 14 січня. Бо вже 31-го близько 80 одиниць техніки мають направити до війська.

::__IHACKLOG_REMOTE_IMAGE_AUTODOWN_BLOCK__::0

http://33tv.com.ua/

13 Січня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів