Хмельницьке СБУ: факти, які могли пройти повз вашу увагу

0

В річницю тих подій, 19 лютого, медіа-корпорація «Є» провела круглий стіл, щоб через рік почути версії силовиків, що ж то було насправді: штурм заради штурму чи чергова акція зі спланованого кимось сценарію. Та, що б то не було, тоді, у нашому місті пролилася кров. Не вперше за період Майдану, але вперше у, здавалося б, мирному Хмельницькому.

Якщо запитати у хмельничан, що вони знають про ті події, то більшість. Напевно, відповість: двоє загиблих, кілька осіб поранено, знищене приміщення та спалені тролейбуси. Хтось згадає хронологію подій, прізвища тих, хто загинув, а особливо уважні, можливо й тих, хто поранений.

Та є факти, які більшість людей, не складає у картину «Штурм СБУ 19.02.14»

40 працівників СБУ постраждали

::__IHACKLOG_REMOTE_IMAGE_AUTODOWN_BLOCK__::0на територію однієї з військових частин Хмельницького. До управління вона повернулася лише нещодавно. Однак, за словами начальника Управління СБУ у Хмельницькій області Анатолія Будовіцького, повернулася зброя не вся.

«Є часткова втрата зброя, не значна, але є наказ про призначення службового розслідування», – повідомив Анатолій Миколайович.

1 Березня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів