Хмельницьке підприємство торгує вугіллям, яке добувають у ДНР

0

Приазовська селищна рада Запорізької області уклала угоду з ТОВ «Контел-Груп» на поставку вугілля антрацит марку «АС» на 765 тисяч гривень. Про це йдеться у «Віснику державних закупівель».

Поставити вугілля мають до березня цього року. Усього замовили 350 тонн вугілля за ціною 2187 гривень за одну тонну. Йдеться про антрацитове вугілля АС, яке видобувають лише на окупованих територіях Донбасу. Характеристики вугілля: зольність до 19%, вологість до 7,0%.

«Контел-Груп» заснована у Донецьку громадянином Росії Андрієм Олійником. За даними держреєстру, фірма вже змінила місце реєстрації на Хмельницький. Власник при цьому не змінився. Разом з тим, на тендері «Контел-Груп» вказувала для зв’язку адресу в Донецьку, а також донецький номер телефону, – повідомляють “Наші гроші”.

Протягом минулого року прокуратура скасувала результати по низці тендерів, виграних «Контел-Груп». Перевірка встановила, що фірма має у штаті лише директора та бухгалтера і тому не спроможна виконати замовлення. Також було виявлено невідповідності у документах, поданих для участі у торгах.

23 Січня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів