Хмельницька Прем’єр-ліга: «Збруч» перемагає «Случ», «Поділля» знову втрачає очки

0

«Збруч» – «Случ» – 3:2

Центральним по праву вважався матч у Волочиську. «Збруч» приймав головного конкурента у боротьбі за чемпіонство. Після першого тайму гості вели у рахунку 2:0. Після перерви господарі зуміли переломити хід гри та здобути важливу перемогу. Тепер волочиській команді у чотирьох матчів достатньо здобути 2 очка, аби стати чемпіоном області.

«Дунаївці» – «Поділля» – 1:1

У цьому матчі зустрічалися головні фаворити у боротьбі за «бронзу». У минулому турі обидві команди програли. В очному протистоянні переможця так і не виявили і цим дозволили конкурентам скоротити відставання. На третю сходинку, як і раніше, теоретичні шанси зберігають п’ять команд.

Цікавим є той факт, що для хмельничан це уже шоста нічия в чемпіонаті. Причому у чотирьох матчах було зафіксовано рахунок 1:1, як і сьогодні.

СК «Поділля-ДЮСШ-1» – «Енергетик» – 4:3

Матч у Хмельницькому виявився найбільш результативним. Повели в рахунку гості після класного удару із штрафного у виконані Олександра Ткачука. Автор голу вже через 6 хвилин отримав друге попередження та залишив команду в меншості.

Після перерви енергетики знову змусили господарів розпочинати з центру поля. Сповна скористався помилкою захисту кремезний Микити Крайчинський. Здавалося, що гості зуміють втримати позитивний результат навіть в меншості. Та впевнена гра господарів в атаці переломила хід гри на користь хмельничан, які, завдяки дублю Максима Підлісного та голам Юрія Зайця та Костянтина Степанюка, вийшли вперед. За 5 хвилин до фінального свистка результативний удар зі штрафного вдався Юрію Тсасюку. Та більше «Енергетик» забити не зумів.

«Перлина Поділля» – «Славута» – 2:3

Аутсайдери чемпіонату зустрічалися у Білогір’ї. Для господарів цей матч був, напевно, більш принциповим. У першому колі вони перемогли славутчан 1:0, та отримали технічну перемогу через те, що у їх складі грав незаявлений гравець. Та реваншу білогірцям взяти не вдалося. «Славута» здобула свою першу перемогу на полі і обігнала географічних сусідів з Нетішина.

11 Жовтня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів