Хмельниччина знову «пролетіла» з губернатором

0

Протягом чотирьох місяців, відколи Президент підписав Указ про звільнення Леоніда Пруса з посади голови обласної адміністрації, Хмельниччина очікує нового губернатора. Разом з тим, без своїх повноправних керівників (замість заступників, які виконують їх обов’язки) живуть ще в 11 районах області. Проте, складається враження, що влада з незрозумілих причин обходить милістю своєю нашу область. Принаймні, серед понад чотирьох десятків розпоряджень про призначення голів районних адміністрацій по Україні, підписаних Петром Порошенком за останній тиждень, жодного разу не згадується Хмельницька область.

На позачерговій сесії обласної ради позафракційний нардеп Іван Гладуняк, коментуючи ситуацію, що склалася з кадровими призначеннями на Хмельниччині, прирівняв бездіяльність влади до диверсії. І запропонував звернутися до Кабінету міністрів України з вимогою в найближчий час розглянути питання про призначення голови ОДА. Депутати підтримали це рішення 55 голосами.

Перший заступник голови Хмельницької облдержадміністрації Олександр Симчишин, який зараз виконує обов’язки очільника області, також додав, що не лише область та райони тривалий час залишаються без керівників. Досі не призначений начальник управління внутрішніх справ, а з чотирьох його заступників залишився один, оскільки троє інших звільненні після люстрації. За словами Симчишина, подібна ситуація призводить до того, що державний апарат на Хмельниччині потрохи розгойдується і нівелюється.

26 Січня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів