Хмельниччина: закрили господаря в хаті, щоб вкрасти свиней

0

Крім тварин, банда прихопила консервацію, металеві вироби та інші цінні речі на загальну суму майже 8 тисяч гривень. Поки  зловмисники усе пакували в автомобіль власник знаходився в хаті. Чоловікові довелося вибиратися з будинку через вікно.

«Впродовж доби оперативники вирахували квартет крадіїв. Очолював його 46-річний рецидивіст, який уже 8 разів відбував покарання у місцях позбавлення волі. Компанію йому склав 26-річний племінник та 36-річна «колишня». Ще один знайомий на власному автомобілі здійснював перевезення краденого», – йдеться у повідомленні прес-служби Хмельницького обласного управління міліції.

У себе вдома вони розробили туші, а вже наступного дня намагалися збути м’ясо в кількох містах. Вдалося їм це аж у Хмельницькому.

По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років. Найближчим часом суд обиратиме крадіям міру запобіжного заходу.

7 Квітня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів