Хмельниччина «сповзла» у рейтингу рівня якості освіти

0

Про це під час гарячої лінії повідомили освітяни.

Зазвичай Хмельниччина входить у трійку кращих областей за рівнем якості знань. Однак минулого року, за словами головного спеціаліста Департаменту освіти і науки Хмельницької облдержадміністрації Віталія Луценка, наша область дещо «сповзла» у цьому рейтингу.

«Це не означає, що рівень викладання у навчальних закладах області знизився. Цього року ми очікуємо зростання рівня освіти, тому що спостерігаємо зацікавленість школярів у вивченні предметів. Сподіваємося, що покращення рівня знань все ж таки буде, особливо у дітей, які претендують на відзнаки. Адже якщо ці випускники не покажуть високий рівень знань, то можуть позбутися відзнаки», – зауважив Віталій Васильович, відповідаючи на запитання, яке надійшло під час гарячої лінії щодо ЗНО на електронну скриньку редакції від хмельничанина Анатолія.

За словами методиста Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти Ірини Ковальчук, щороку український центр оцінювання якості освіти надає дані про результати ЗНО у департамент освіти. На основі цих даних і департамент, і інститут післядипломної освіти аналізують рівень знань, предмети, і, знаючи, яких помилок учні припускаться найчастіше, коригують систему освіти.

18 Березня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів