Хмельничани вийдуть на марш миру у неділю, 18 січня

0

Марш солідарності через вбивство мирних жителів під Волновахою планують провести по всій Україні. Долучитись до акції закликають і у Хмельницькому. Організовувати марш взялась Рада Майдану.

Активіст і голова «Хмельницького молодіжного клубу розвитку» Степан Кушнір каже, що незважаючи на те, що у Хмельницькому марш миру планують почати о 13 годині, він прийде на 12:00, так, як це робитимуть по всій Україні.

– Я прийду на Майдан о 12 годині, так як виходитимуть у всій Україні, – пояснив «ВСІМ» громадський активіст. – Я проти, щоб цей захід хтось організовував, це має бути просто вияв солідарного ставлення з тими, кого торкнулась ця трагедія, а не урочиста хода з партіями, представниками влади та промовами політиків, а так буде. Я нікого не закликаю, просто поширюю інформацію про те, що таке є, а кожен вирішує чи турбує це його. Особисто від мене був лише пост в групі ХМКР, де я запитав чи прийдуть хмельничани на марш миру, – розповідає Кушнір.

Нагадаємо, трагедія трапилася 13 січня, коли терористи обстріляли український блокпост під Волновахою, де знаходився автобус з пасажирами. Внаслідок обстрілу загинули 13 людей, ще 14 постраждали. Правоохоронці вже кваліфікують подію як теракт.

17 Січня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів