Хмельничанки у літніх сукнях збирали гроші на теплі речі для бійців АТО

0

Координатор та ініціатор акції Ганна Маєвська розповідає, що подібним заходом вони хочуть привернути увагу хмельничан та зібрати кошти на придбання теплих речей для український військових.

– Ми проглядали подібну акцію в мережі. Важко порахувати кількість міст, які до неї долучились. Тому, хочемо проводити  акцію і у нас, аби хмельничани звернули увагу на цю проблему і щоб кожен, хоч гривнею допоміг нашим хлопцям, – каже Ганна.

В акції сьогодні взяли участь десятеро волонтерок. Дівчата у тоненьких сукнях, з плакатами і скриньками закликали людей не бути байдужими.

– Більшість хлопців знаходиться в зоні АТО у літній формі – у них немає теплого одягу та термобілизни, а сплять вони в палатках – пояснює учасниця акції Аня. – Плануємо допомагати не лише хмельницьким бійцям на Сході, адже з нашими солдатами там перебувають й інші бригади, яким також потрібно допомагати.

Хмельничанка Діана в подібних акція бере участь вперше.

– Я вийшла сюди, тому що теж хочу долучитись до збору коштів для військових. Матеріальної змоги допомогти бійцям я не маю, тому роблю це таким чином, – каже дівчина.

1 Лютого, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів