Хмельничан запрошують на офісний трилер

0

Хмельницький обласний музично-драматичний театр ім. М. Старицького пропонує хмельницьким театралам переглянути п’єсу сучасного іспанського драматурга Жорді Гальсерана. Режисер Дмитро Гусаков визначив її жанр як офісний трилер, і не дарма. Вистава відображає боротьбу кар’єристів за хорошу посаду, демонструє, на що людина здатна піти, щоб отримати бажане.
«Офісних працівників у Європі вже настільки багато, що вони утворили певне суспільство у суспільстві. Тому і виникла театральна течія — офісна драма, – розповідає Дмитро Гусаков. – Думаю, що вистава — дуже актуальна і сподобається глядачам. Вона показує, на що людина здатна піти, щоб отримати бажану посаду, як у складних ситуаціях розкривається її характер».
Метод Грьонхольма — специфічний спосіб відбору кандидатів на роботу у престижну фірму, мета якого — розкрити характер претендентів, спровокувавши їх на певні дії та емоції. І ось чотири кандидати приходять на співбесіду та потрапляють у неочікувану ситуацію. Як розвиватимуться події, глядачі дізнаються, відвідавши прем’єру.
«Матеріал дуже складний, від режисера та акторів потребував надзвичайно клопіткої роботи. Сюжет закручений і неординарний, цікаві образи і характери, – розповідає заслужений артист України Степан Бортнічук, який гратиме у виставі. – Думаю, що глядачі не пошкодують. Вони вперше побачать подібну драматургію на нашій сцені».
У виставі також задіяні Микола Валівоць, Елла Санько і Тарас Юровський. Про своїх героїв актори вирішили не розповідати, щоб зберегти інтригу, втім, усі зізналися, що ролі у них складні і цікаві.
Події у виставі відбуваються в одному приміщенні, на сцені практично немає декорацій, однак, як запевняє творчий колектив театру, п’єса триматиме глядача у напрузі до останнього моменту.
Прем’єрні вистави «Метод Грьонхольма, або Терміново потрібен»відбудуться у Хмельницькому обласному академічному музично-драматичному театрі ім. М. Старицького 15 та 29 січня. Початок о 18.30. Телефони для довідок 65-59-25 (каса), 65-09-02 (адміністратор).

13 Січня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів