Хмельничан закликають навести лад у своєму місті

0

З 5 березня до 5 квітня у Хмельницькому триватиме місячник санітарної очистки та благоустрою міста. Таке розпорядження підписав виконуючий обов’язки міського голови Костянтин Чернилевський.

“Традиційно навесні місячник оголошується з метою покращення санітарного стану міста після зими, проведення Дня довкілля і підготовки до Великодня, – повідомляє сайт Хмельницької міської ради. – Відповідним розпорядженням виконуючий обов’язки міського голови доручив керівникам комунальних підприємств, установ та організацій міста та рекомендував керівникам підприємств, установ та організацій інших форм власності провести санітарну очистку та благоустрій прилеглих, закріплених за ними територій з вивезенням сміття на міський полігон твердих побутових відходів.

Протягом усього часу проведення місячника благоустрою Хмельницького сміття від комунальних підприємств та житлово-експлуатаційних контор на полігоні твердих побутових відходів прийматимуть безкоштовно.

Проте не лише підприємства займатимуться “генеральним прибиранням” міста. Хмельничан також закликають вийти на вулицю та навести лад, хоча би поблизу власних будинків.

5 Березня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів