«Група Пруса»: зауважень до роботи губернатора не було

0

До місцевих виборів ще, як мінімум понад півроку, а політичний світ на Хмельниччині час від часу трясе від ударів. Цього разу в прямому сенсі слова. Партія «Удар» нещодавно заявила про зміну голови обласної організації. Згодом про припинення членства у ній заявили близько трьох десятків людей. Серед журналістів їх одразу ж охрестили «Групою Пруса». На такий крок їх спонукало, як вони кажуть, «рішення згори» про обласного ударівця, мовляв, якшо партія декларує, що будується знизу, то чому голову ставлять згори?

На запитання, чи не вважають тепер уже екс-ударівці, що таке рішення Києва є результатом діяльності партії минулого складу та її представників на керівних посадах, зокрема екс-голови Хмельницької облдержадміністрації Леоніда Пруса, відповіли, що не вважають і зв’язку між цими фактами немає.

«Якби нашою роботою були незадоволені, то Віталій Кличко нам про це сказав би – запевнила екс-прес-секретар партії Неля Шпулак. – Жодних зауважень стосовно роботи партії не надходило. Навпаки, нас, Хмельницьку обласну організацію, завжди ставили в приклад іншим. Якщо говорити про період після Майдану, то нам ніхто не давав зауважень про погане керівництво Леоніда Пруса. Він був рядовим членом партії, а роботу його оцінював Президент. До чого тут робота Леоніда Івановича, якщо ми говоримо про голову (обласного партійного осередкуавт.)?».

9 Лютого, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів