Головний міліціянт Хмельниччини Семенишин замінив Птащука на сина директора ринку

0

І це лише початок реформ УМВС у виконанні Миколи Олександровича. В день призначення нового начальника управління МВС у Хмельницькій області у зону проведення АТО вкотре мав відправитися спецпідрозділ “Богдан” на чолі з начальником міського УМВС Василем Птащуком. Але, за інформацією джерел газети “Є”, “прийшла вказівка дочекатися нового начальника”.

Наступного дня спецпідрозділ, але вже з іншим керівником, проводжав новопризначений Семенишин. А Василь Птащук замість АТО відправився… у відпустку.

Через кілька днів у Хмельницькому міському управлінні МВС Микола Семенишин представив правоохоронцям нового тимчасово виконуючого обов’язки начальника, полковника Валерія Онісьєва. Батько 37-річного т.в.о начальника міськвідділу Анатолій Онісьєв, до речі, є директором хмельницького ТОВ “Речовий ринок “Сардонікс”.

“Я зараз перебуваю у відпустці, бавлюся з онуком. Що буде далі — поживемо, побачимо. Думаю, за тиждень зорієнтуюся: чи продовжу службу, чи піду на заслужений відпочинок. Адже через кілька днів після того, як я пішов у відпустку, на моє місце призначили тимчасово виконуючого обов’язки начальника міськвідділу МВС. З мого боку буде неетично виходити після відпустки і “посувати” людину”, — повідомив Василь Птащук.

За інформацією газети “Є”, окрім Птащука, Семенишин “попросив” зі своїх посад і заступників – Романа Гаврилюка, Віктора Кіса, Віталія Квашу, даішника Дмитра Кийова. Однак, як повідомляють наші джерела, офіційно заяв на звільнення ці правоохоронці не писали. Поки що, очевидно.

Нещодавно, на засіданні Ради Майдану Микола Семенишин повідомив, що “Василь Птащук переріс свою посаду і йому буде запропонована інша”. Щодо інших підлеглих, то поки що ситуація неоднозначна. Заступник начальника УМВС Хмельниччини з громадської роботи Роман Гаврилюк, до прикладу, теж перебуває у відпустці, а ось Віктора Кіса “пішли на пенсію”. 

30 Березня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів