Головна освітянка Хмельниччини вимагала хабаря у розмірі 120 тис. гривень

0

У Хмельницькому правоохоронці затримали начальника відділу освіти, молоді та спорту Хмельницької районної державної адміністрації Валентину Данілову, яка вимагала “відкат” у 120 тисяч гривень у директора приватного підприємства.

«Вчора, 10 березня, близько 16:00 в кабінці одного із ресторанів на вулиці Кам’янецькій працівники Державної служби із боротьби з економічною злочинністю управління МВС України у Хмельницькій області та Служби безпеки України затримали начальника відділу освіти, молоді та спорту Хмельницької районної державної адміністрації Валентину Данілову, – розповідає виконуючий обов’язки голови Хмельницької районної державної адміністрації Сергій Ширяєв. – При ній були 45 тисяч гривень хабара. Проте вимагала вона 120 тисяч гривень за сприяння підряднику в отриманні можливості проведення реконструкції систем опалення у школах сіл Розсоша та Галетинці. На таку модернізацію передбачено 1,2 мільйона гривень, підозрювана ж вимагала 10%».

Наразі головна освітянка Хмельницького району знаходиться у камері попереднього тримання у райвідділі міліції, вирішується питання про відсторонення її від займаної посади. Сьогодні, 11 березня, суд обере Валентині Даніловій міру запобіжного заходу.

11 Березня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів