Футзал. Хмельницький «Спортлідер+» зміг здолати львівську «Енергію»

0

Другий матч першого змагального дня, в якому зійшлися хмельницький «Спортлідер+» та львівська «Енергія», видався доволі напруженим та цікавим. Глядачі, які завітали на гру до спорткомплексу УМВС, стали свідками семи забитих голів.

Вже у першому таймі хмельничани, завдяки голам Дмитра Михайленка та Валерія Власовича, змогли зробити неабияку заявку на перемогу в матчі. Утім, вже в другому таймі львівській «Енергії» вдалося «розпечатати» ворота Богдана Тимощука, коли на 29 хвилині матчу відзначився Михайло Грицина. Але вже через 11 хвилин рахунок став 3:1 на користь «Спортлідера+» – авто голом відзначився львів’янин Віталій Радевич. Та ще через три хвилин «Енергія» знову забила – цього разу в ворота суперника. Відзначився Андрій Федюк. За рахунку 3:2 на користь хмельничан на майданчику точилася справжня чоловіча боротьба. І дещо розрядив емоції кращий бомбардир минулого сезон Дмитро Калуков, який на 47 хвилині матчу забив четвертий гол у ворота гостей. Ну, а крапку в грі за 56 секунд до фінальної сирени поставив Олександр Педяш, який влучно пробив по порожнім воротам «Енергії».
 
Нагадаємо, що в першому матчі першого ігрового дня івано-франківський «Ураган» та херсонський «Продексім» зіграли внічию 3:3.
 
Роману Ковальчику сьогодні 49 років. До гри його привітало керівнцитво "Спортлідера+", а після – команда, яка виграла в "Енергії".
Дмитро Калуков (№7) доволі часто був на вістрі атаки хмельничан.
Боротьба в матчі "Спортлідер+" – "Енергія".
Новачок "Спортлідера+" Андрій Лисенко (№24) вперше зіграв у Хмельницькому.
Дмитро Мартинюк (№15) мав декілька нагод, аби забити гол у ворота львівського клубу.
Валерій Власович (з м’ячем) став автором другого голу в ворота "Енергії".
Турнір у Хмельницькому – товариський. Але гравці обох команд боролися так, наче це матч чемпіонату України.
Зійшлися дві "п’ятірки" – Дмитро Михайленко зі "Спортлідера+" та Андрію Федюк з "Енергії".
Дмитро Калуков (№7) нагадав усім, що недарма минулого чемпіонату став кращим бомбардиром "Екстра-ліги".
 
Після матчів першого туру «Кубка свободи-2015» із трьома очками лідирує «Спортлідер+». Далі йдуть «Ураган» та «Продексім», в яких по одному балу. Замикає турнірну таблицю із нулем у графі «очки» – львівська «Енергія». Завтра, 15 серпня, о 13.00 «Спортлідер+» зіграє з «Продексімом», а о 16.00 «Енергія» зійдеться з «Ураганом».
15 Серпня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів