Футбол у прямому ефірі: Хмельницьке “Поділля” зіграло із волочиським “Збручем” із рахунком 2:3

0

94′ Звучить фінальний свисток. Сьогодні перемагає "Збруч", але вже за тижень у Хмельницькому ці команди зіграють матч відповідь. Дякуємо всім за увагу, до нових зустрічей, любіть футбол і займайтеся спортом!

91′ Як повідомив диктор на стадіоні, в іншому півфінальному матчі, який в ці хвили проходить у Старокостянтинові, тамтешній "Случ" перемагає ФК "Дунаївці" з рахунком 1:0. 

91′ В "Поділлі" заміна: замість Артура Подлюка виходить Дмитро Побережний. 

90′ ГООООЛ! Після подачі Назарука з лівого флангу Андрій Мартинюк головою забиває у вороту "Поділля". Рахунок 3:2.

88′ Голкіпер "Збруча" далеко вийшов з воріт, аби завадити Сергію Полупану вийти з ним віч-на-віч і відбив смугастого за допомогою рук. Віктор Папіровіч показав лише жовту картку, хоча за таке, як правило, вилучають з поля. 

87′ Микола Сохорук з "Поділля" із лави запасних просить своїх хлопців дотерпіти. Адже їм зараз не солодко. "Збруч" тисне не на жарт намагаючись вирвати перемогу. 

85′ ГОООЛ!!! Таке враження, що гравці "Збруча" почули своїх тренерів і Владислав Пюрко, який щойно вийшов на поле, зрівнює рахунок 2:2. 

84′ Фанати "Поділля" співають "Червону руту", а Ігор Шишкін та Ярослав Бобиляк просять своїх гравців піднатиснути. 

81′ ГОООЛ!! Подача у штрафний майданик "Поділля": Донець б’є штрафний удар Ціху і той з 10 метрів забиває. Рахунок 1:2. 

80′ У "Поділля" замість замість Дениса Бориса вийшов на поле Богдан Кручек, а у Збруча Владислав Пюрко вийшов на поле замість свого брата Олександра Пюрка.  

79′ Деякі глядачі вже залишають свої трибуни. Можливо просто поспішають на вечерю. 

77′ ГОООООООЛ!! Андрій Соколюк пробиває з 10 метрів по воротах Збруча. Його удар блокують захисники, але Андрій вдало грає на підборі і влучає у лівий нижній кут від голкіпера. Рахунок 0:2. 

73′ В нас черговий водопій.

70′ Денис Борис міг збільшити перевагу Поділля, але голкіпер Збруча відбив його удар з 10 метрів. 

Анатолій Шляховий, який нещодавно став в.о. головного тренера "Поділля" сьогодні грає без капітанської пов’язки. А капітаном у хмельничан є його брат Костянтин. 

25′ Судді призупинила гру, щоб гравці попили води у таку неймовірну спеку. 

25′ Волочиський "Збруч" намагається створити небезпеку біля воріт гостей, але з вирішальним пасом, а тим паче ударом, в них не виходить. А хмельничанам у нападі, здається, не вистачає Олексія Колесника, який відбуває дискваліфікацію і, сподіваємося, зараз читає нашу трансляцію (Олексію, привіт)). 

18′ Микола Сохорук та Денис Борис опинилися віч-на-віч із голкіпером Збруча і Денис Борис пробив, але голкіпер "Збруча" відбив цей удар. А щастя так було поруч із Поділлям! Такі моменти марнувати не можна!

17′ Капітан "Збруча" Лук’янов Сергій нервує і кричить до своїх партнерам: "Ви прокинетеся? Бо як сонні мухи!"

14′ Пюрко Олесандр зі Збруча пробив головою з 11 метрів, але дуже неточно.  

13′ Ростислав Ціх, майстер дальніх ударів, завдав першого удару по воротах "Поділля", але м’яч пролетів вище воріт. 

10′ Гра рівна. Гравці обох команд доволі часто помиляються в простих ситуаціях. Чи то спека на них так впливає, а на стадіоні зараз температура орієнтовно +35, чи просто хвилюються. 

7′ Перший небезпечний момент. Сергій Полупан, отримавши пас з глибини поля, вийшов на опертаивний простір і пробив м’яч з метрів 18, а голкіпер "Збруча" перевів на кутовий. Це поки що, найнебезпечніший момент у цій грі.  

5′ Перший удар по воротах. Артур Подлюк з "Поділля" пробив з 22 метрів по воротах "Збруча", але мяч пролетів значно вище.  

3′ Матч трохи нудноватий: Волочиський "Збруч" намагається притиснути суперника до воріт, а хмельницьке "Поділля" намагається відбиватися. 

0′- Матч розпочався. Першими мяч з центру поля у гру ввели гравці хмельницького "Поділля".

 

Матч, очевидно, розпочнеться із запізненням. Адже суддівська бригада приїхала за 10 хвилин до початку матчу. Уже зараз на стадіоні у Волочиську присутні глядачі та вболівальники із Хмельницького з усіма атрибутами: банерами, прапорами, барабанами, для підтримки команди "Поділля". 

 

А ось склад господарів:

«Збруч»: 12.Чиж Сергій, 2.Скакун Андрій, 3.Донець Андрій, 4.Яремчук Андрій, 5.Пюрко Олександр, 7.Кубик Олег, 8.Мартинюк Андрій, 10.Юрчак Олександр, 13. Ціх Ростислав, 15.Критюк Олег, 17.Лукянов Сергій
Запасні: 96.Цінько Назар, 18.Пюрко Владислав, 20.Зубик Олег, 22. Назарук Саша

Головний тренер: Ігор Шишкін.

Ми починаємо нашу текстову трансляцію. Поки що маємо склад хмельницького "Поділля". Отже:

«Поділля»:  12.Поправка Олександр, 3.Шляховий Анатолій, 13.Трифонов Віталій, 15.Шляховий Костянтин, 22.Романюк Артем, 5.Юхимович Дмитро, 14.Подлюк Артур, 10.Сохорук Микола, 11.Соколюк Андрій, 6.Борис Денис, 18.Полупан Сергій.
Запасні: 2.Побережник Дмитро, 16.Люблінський Артем, 7.Кручек Богдан, 4.Луцюк Віталій, 18.Гресь Владислав, 8. Катеренчук Віталій.
В.о. головного тренера: Анатолій Шляховий.

"Збруч"- "Поділля". Початок о 18.00

10 Серпня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів