Футбол наживо: Фінал Кубка області – «Збруч» проти «Случа»

0
45+1′ Перерва. Рахунок 0:0. Відпочинемо, разом із футболістами хвилин 15.
 
45′ Іван Косяк з лінії штрафного майданчика пробиває по воротах "Случа" – не сильно і прямо в руки воротаря. 
 
43′ Олег Зубик пробиває з 23 метрів. М’яч задіває когось із захисників "Случа" і через цей рикошет ледь не влтає у ворота, але відмінні спрацював голкіпер "Случа" Віталій Середа. 
 
40′ Андрій Донець падає у штрафному майданчику "Случа". Гравці "Збруча" кричать пенальті, але арбітр матчу показує, що поршення правил не було. 
 
37′ Ребекевша Максим пройшов правим флангом з центру поля до штрафного майданчика, чим дуже потішив глядачів, але віддати точний пас на партнерів не зміг. 
 
36′ Забагато дрібних оліф. І більше нічого цікавого. 
 
33′ Обидві команди намагаються загострити гру в атаці, але ніого в них не виходить. Будемо сподіватися, поки що. Бо без ударів по воротах не буде й голів.  
 
28′ У грі була невелика пауза. Гравці пили воду. 
 
без бою здолав «Крилад Рад» зі станції Дунаївців (суперник в останній момент відмовився від участі в змаганнях), а у півфіналі двічі виграв в хмельницького «Поділля». У Волочиську – 3:2, в Хмельницькому – 2:0.
 
«Случ» в чвертьфіналі грав із волочиською командою «Мотор Січ». У Старокостянтинові фіналіст переміг 6:1, а в Волочиську – 7:3. А от у півфіналі «Случ» двічі здолав ФК «Дунаївці» з мінімальним рахунком 1:0.
 
 
24 Серпня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів