Фото дня: міліціонери та погода завадили стихійним торговцям заробляти

0

Нагадаємо, що протягом тижня правоохоронці проводять роз’яснювальну роботу на стихійних ринках міста. Людям пропонують перейти на офіційні ринки. Торговці створили ініціативну групу. Можливо, вже найближчим часом цю проблему буде вирішено.

Тимчасово виконуючий обов’язки начальника Хмельницького міського відділу міліції Валерій Онісьєв прокоментував ситуацію на своїй сторінці у Фейсбук.

«Сьогодні працівники міліції разом із представниками міської ради розпочали проведення моніторингу щодо наявності вільних торгових місць на ринку «Ранковий». Це було вирішено вчора у міській раді під час обговорення подальшої долі стихійної торгівлі на вулицях нашого міста. Продавці найбільшою проблемою вважають недостатню кількість торгових місць на ринку, сьогодні я перевіряв цю інформацію особисто. Хто прийшов раніше, той зайняв торгові ряди під дахом, інші продавці розміщувались за прилавками під відкритим небом. Всередині ринку залишились і вільні криті ряди, які чомусь ніхто не хотів займати. Тож проблеми у нестачі місць на ринку «Ранковий» сьогодні виявлено не було. Паралельно з відпрацюванням на вул.Кам’янецькій працівники міліції не допускають прояву несанкціонованої торгівлі й поблизу продовольчого ринку». 

Читайте також: На стихійному ринку по Кам’янецькій провели рейд. Без штрафів та результатів

На Кам’янецькій з криком та гамом стихійних торговців розганяли 

Для стихійних торговців у Хмельницькому знайшли більше 2,5 тисяч місць

3 Квітня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів