Екс-начальника відділу освіти Старосинявської РДА засудили за привласнення бюджетних коштів

0

На Старосинявщині за привласнення бюджетних коштів, виділених на ремонт школи, засуджено посадовців. Директор одного з ТОВ склав “липовий” акт про передачу сільській школі устаткування, умисно завищивши його вартість, а начальник відділу освіти підписав цей акт. Таким чином, як повідомляють у прокуратурі, на підставі фіктивних документів керівник підприємства привласнив 128 тисяч гривень коштів, виділених з бюджету на ремонт навчального закладу.

За даними прокуратури, нині гроші відшкодовано у повному обсязі, директора ТОВ та колишнього начальника відділу освіти Старосинявської райдержадміністрації визнано винними у вчиненні службового підроблення, привласнення коштів та службової недбалості (частина друга статті 191, частина перша статті статті 366, частина перша статті 367 Кримінального Кодексу України).

За вироком районного суду, директору ТОВ призначено покарання у вигляді двох років обмеження волі, 3400 гривень штрафу, з позбавленням права обіймати керівні посади терміном на 2 роки, а колишньому посадовцеві райдержадміністрації – один рік обмеження волі з позбавленням права обіймати керівні посади строком на 1 рік.

16 Січня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів