Дзюдоїстки Хмельниччини знову на висоті

0

Новий сезон юні спортсменки розпочали з перемоги на всеукраїнській першості. Хоч у складі нашої команди були і юнаки, і дівчата, кращий результат показали останні. Всього на чемпіонаті України у Луцьку нашим спортсменам вдалось здобути 7 нагород.

Хмельницькі дзюдоїстки славились своїми досягненнями ще на пострадянському просторі. Відтоді змінилось вже кілька поколінь. Втім, результатів відтоді не було, запевняє тренер з дзюдо Володимир Онищук. Та має надію наставник на підростаюче покоління дзюдоїсток. Дівчата вдало розпочали сезон і мають усі шанси потрапити у складі молодіжної збірної України на чемпіонат Європи. Вже кілька років продовжує сімейні традиції Анна Островська. У дзюдо дівчина намагається наслідувати свою мати – Наталію, яка стала першою в області, хто отримав розряд майстра спорту з дзюдо, а також є багаторазовою Чемпіонкою України. Однак, повторити такий результат юній спортсменці поки що не вдалось.

Єдине золото для нашої команди здобула Олександра Камінська. До фіналу спортсменка зізнається дійти було складно, та найважчим виявився поєдинок за перше місце.

З дитинства мріяла займатись дзюдо ще одна призерка чемпіонату – Алла Онищук. Дівчина впевнена – цей вид спорту приведе її до перемоги.

На третю сходинку призового п’єдесталу також піднялися Анастасія Врублевська, Анна Слободянюк, Олександр Горбунов та Ігор Ганжа. В підсумку команда Хмельницької області здобула сім медалей Чемпіонату України та посіла п’яте загальнокомандне місце.

30 Березня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів