Джип на швидкості влетів у «шістку»: загинула молода сім’я

0

Як повдомляє офіційний сайт правоохоронців, в суботу, близько 18.20 в чергову частину Летичівського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що на виїзді з райцентру в напрямку Вінниці сталася дорожньо-транспортна пригода.
«ВАЗ 2106» зіткнувся з автомобілем «Toyota Prado», що рухався назустріч. За кермом «шістки» перебував дільничний інспектор місцевого райвідділу. Він, його дружина та маленька дитина загинули.
Сталося це, як розповіли газеті «Є» свідки-водії, за кількасот метрів від знаку кінця населеного пункту «Летичів».
Так, мешканець Летичева Володимир Шрубковський, посилаючись на свідчення водіїв, які саме в той момент теж їхали тією ж дорогою, каже: водій «Toyota Prado» обганяв їх з правого боку, по узбіччі дороги. І коли вже виїжджав на проїжджу частину, очевидно, що різко вивернув руля, виїхав на зустрічну смугу, зіткнувся з "Жигулями", які їхали навпроти. Відтак, у «Toyota Prado» майже лобове зіткнення з «ВАЗ2106». 

Дільничний інспектор місцевого райвідділу, його дружина та маленька дитина загинули.

Фото Володимира Шрубковського. 

За словами свідків, у джипі було двоє людей. Пасажир постраждав трохи більше, оскільки саме на його сторону прийшовся удар.
"Як розповіли водії, чоловік із джипа, після зіткнення, підійшов до «шістки», подивився і згодом сівши в автомобіль бус «Mazda» синього кольору, який саме під’їхав, зник у напрямку Хмельницького. Іншу особу з автомобіля «Toyota» забрав автомобіль швидкої допомоги", – розповів Володимир Шрубковський.
За його ж словами, чоловік, який автомобілем забрав водія джипа – це місцевий мешканець, який має у Летичеві бізнес.
 

За словами свідків, у джипі було двоє людей. Фото прес-служби МВС. 

2 Серпня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів