Двоє братів до смерті побили 49-річного сусіда і залишили помирати на морозі

0

Чоловік влаштував своєрідний пункт відеонагляду за територією навколо будинку. Про це не знали його двоє сусідів, які того вечора трохи перебрали зі спиртним. Як повідомляють правоохоронці, коли підозрювані проходили повз будинок потерпілого, той вийшов на вулицю і почав робити їм зауваження. Брати довго не думали — перестрибнули через паркан і почати “встановлювати справедливість” кулаками, а потім залишили побитого напівпритомного чоловіка помирати на морозі.

“Сусіди викликали “швидку”, та по дорозі до лікарні потерпілий помер. Експерти виявили у нього множинні переломи ребер, крововиливи, черепно-мозкову травму, – повідомляє прес-служба обласного УМВС України. – Тим часом 36- та 38-річний душогуби почувалися цілком спокійно, адже свідків їхнього злодіяння не було. Вони й не здогадувалися, що потерпілий влаштував у своєму будинку своєрідний пункт відеонагляду за довколишньою територією, і техніка зафіксувала усі тортури, яких зазнав господар.”

Завдяки отриманому відео, правоохоронці змогли швидко встановити особи підозрюваних та затримати їх. Наразі чоловікам уже оголошена підозра про вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною другою статті 121 “Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від семи до десяти років.

5 Лютого, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів