Двадцять команд правників зі всієї України дискутували у Хмельницькому (відео)

0

Цими вихідними в стінах університету управління та права прошов дебатний турнір «Маю право». Серед учасників – студенти юридичних вишів з Івано-Франківська, Києва, Чернівців, Дніпропетровська, Харкова і звичайно Хмельницького.

Юрій Коломієць, студент третього курсу, навчається в Хмельницькому університеті управління та права. Каже змагатися у красномовстві почав кілька місяців тому. Нині бере участь вже у всеукраїнському турнірі.

За першість у дебатах змагатимуться 20 команд. Це студенти юридичних вишів з різних куточків України. Приміром Дмитро до Хмельницького приїхав з Полтави. І хоча у нашому місті вперше, у правових дискусіях – гравець бувалий. Тому в першу чергу воліє обмінятися досвідом та обзавестися новими друзями.

Дебати правників у Хмельницькому проходять вдруге. За їх основу взяли британський парламент. Учасників турніру розділили на дві команди: уряд та опозицію. Кожній з них необхідно довести свою правоту суддям.

В університеті управління та права запевняють – подібні дебати проводитимуть й надалі. І хоча на всеукраїнський рівень в турнірі вийшли не так давно, вже показали себе гідними учасниками.

26 Березня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів