Дунаєвецький район: «лікування» порчі обійшлося у десять тисяч гривень

0

10 тисяч гривень віддало подружжя пенсіонерів із села Катеринівка Дунаєвецького району двом шахрайкам, які обіцяли позбавити потерпілих від усіх хвороб.
Того дня по селі ходили дві невідомі жінки років сорока. Підійшли до стареньких, які грілися на сонці, і почали розпитувати про життя-здоров’я. Пенсіонери, звісно ж, поскаржилися на численні недуги.
І тут шахрайки закинули стару, як світ, «вудку»: «Вам пороблено. Можемо відробити, але для цього потрібно провести ритуал над усіма вашими заощадженнями, бо саме гроші акумулюють негативну енергію».
Бабуся слухняно принесла 10 тисяч гривень і передала їх «знахаркам». Ті зав’язали гроші у вузлик і довго над ним «шаманили», а потім віддали назад і наказали розв’язати через 3 дні. У визначений час пенсіонери розв’язали ганчірку, але там нічого не було. Тоді зателефонували до Дунаєвецького райвідділу міліції.
Як повідомили в обласному управлінні міліції, правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною першою статті 190 – шахрайство. Зараз тривають заходи по встановленню осіб шахрайок.
 

5 Квітня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів