ДТП: П’яний працівник МРЕВ – меру: «Скажи заступнику, нехай не гонить хвилю»

0

За даними сайту zdolbunivcity.net на дорозі не розминулися мешканець Здолбунова (Рівненська обл.), який їхав до Шепетівки, та, за попередніми даними, працівник Міжрегіонального реєстраційно-екзаменаційного відділу УДАІ м. Шепетівка.

«Здолбунівчанин Сергій із пасажиркою везли ковбасу у Шепетівку. Його авто зіткнулося з іншим бусом. Інший учасник ДТП, за попередньою інформацією, має стосунок до Нетішинського МРЕВ. За словами пасажирки, яка не зазнала ушкоджень, саме інший бус є винуватцем ДТП, а його водій, вважає вона, був з очевидними ознаками алкогольного сп’яніння», – повідомляє інтернет-ресурс.

Активісти ж Нетішинської самооборони у соцмережах пишуть, що один із учасників ДТП – в.о. начальника МРЕВ м. Шепетівка Літвинчук Анатолій Анатолійович.

1424002021

«На місце ДТП швидко прибули представники нетішинської самооборони, місцева ДАІ. Але до приїзду самооборони оперативно були відкручені номера з буса нетішинця, а пошкоджене авто забрали з місця події. ДАІ каже, що не знає, хто це зробив і чому», – йдеться у повідомленні zdolbunivcity.net

За даними інтернет-ресурсу, постраждалого доставили до лікарні у Славуті. Туди ж доставили і водія іншого авто.

«Під’їхала до лікарні і здолбунівська самооборона, представники якої повідомляють, що в лікарні «тривають чудеса». Підвезли звідкись пробірки, з’явився невідомий чоловік в капюшоні, якого ймовірно будуть видавати за водія авто замість правоохоронця», – йдеться у повідомленні.

1424002165

Фото: zdolbunivcity.net

Міський голова Нетішина Олександр Супрунюк у тому ж таки Фейсбуці написав: «Цей міліціонер працював колись в Нетішині. Зараз нібито працює в Шепетівці. Дзвонив мені з місця пригоди десь біля 9.00. Зміст розмови: Я: Анатолій працював у МРЕО. Скажіть своєму заступникові, хай не гонить волну. Я: Якому заступнику? Він: Савицькому. Я: В мене такого заступника нема. Він: Передаю трубку. Бере трубку юрист з Славути Андрій Савицький. Розповів, в чому суть проблеми. Сказав, що товариш п’яний і намагається спустити на гальмах. Судячи з голосу та тону розмови клієнт явно «схвильований».

1424002116

15 Лютого, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів