Дмитро Чигринський перейшов до дніпропетровського “Дніпра”

0

Дмитро Чигринський припинив співпрацю із донецьким футбольним клубом “Шахтар” та перейшов до дніпропетровського “Дніпра”.

“Дмитро дуже хоче в “Дніпро”. Ми домовилися з ним, що до літа він з нами тренуватиметься. Побачимо динаміку. Він давно не грав, але футболіст досвідчений. Беремо Дмитра, щоб йому допомогти і подивитися, чи зможе він повернутися у великий футбол. Він сам говорить, що постарається довести це, але побачимо. Не можу стверджувати, що ми правильно робимо, чи ні”, – розповів “ТСН” головний тренер дніпропетровського “Дніпра” Мирон Маркевич.

Нагадаємо, Дмитро Чигринський, який родом з Ізяслава, у донецькому “Шахтарі” провів 11 років. За цей час став п’ятиразовим чемпіоном України, чотири рази вигравав кубок України, ще одного разу тріумфував у Суперкубку України. Також в активі подолянина перемога у кубку УЄФА. Виступаючи в іспанській “Барселоні” Дмитро виграв місцеву Прімеру та чемпіонат Світу серед клубів. А у складі молодіжної збірної України здобув “срібло” чемпіонату Європи і увійшов до символічної збірної турніру. Окрім того, Чигринський є чвертьфіналістом чемпіонату Світу у 2006 році.

6 Лютого, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів