Для жінок-переселенок у Хмельницькому нема роботи. Їм пропонують вчитися на швачок

0

Хмельницький обласний центр зайнятості провів круглий стіл для роботодавців міста та людей, що втекли від війни на Сході. На якому пропонували роботу та безкоштовну правову допомогу. Хмельницькі підприємці пропонували робочі місця для переселенців із зони проведення АТО.

Працевлаштовувати  переселенців взялося одне із кадрових агентств міста, яке надає для них усі послуги безкоштовно. Водночас попередили, що процес влаштування на роботу може бути непростим та довготривалим.

– Інколи трапляються переселенці, які вимагають знайти роботу зразу і тільки ту, якої хочуть вони. Я підхожу до кожного клієнта індивідуально. Але не можу гарантувати їм, що вони, влаштувавшись на роботу, зможуть протриматись там хоча б випробувальний термін. Це залежить не від мене, – розповідає власниця кадрового агентства Ірина Осінська.

Безкоштовні юридичні послуги запропонувала Хмельницька обласна громадська організація «Подільська правова ліга».  Переселенці можуть звертатися за правовою допомогою за адресою провулок Пушкіна, 1.

19 Лютого, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів