Для хмельницьких прикордонників будують два житлових будинки

0

9 квітня відбулося урочисте закладання капсули та першого каменю будівництва нового житлового будинку для військовослужбовців та їх сімей.

Більше десяти років не проводився розподіл житлової площі для працівників прикордонної академії. На квартирному обліку в загальній черзі перебуває 274 родини військовослужбовців. Із них 27 є учасниками бойових дій.

Комендант оперативно-бойової комендатури «Хмельницький-1» Олександр Андрушко  253-ій у черзі на отримання житла. Він нещодавно повернувся із зони АТО, де протягом шести місяців обороняв кордон. Він, як і його бойові побратими, отримали відзнаки та подарунки за свою службу від керівництва Державної прикордонної служби.

Право зачитати послання в капсулі надали підполковнику Сергію Псьолу, який стоїть першим у черзі на отримання нового житла.

– Я чекаю на квартиру відколи мене було призначено на службу в Хмельницькому. Хотілося б отримати трьохкімнатну. Це було б ідеально для моєї сім’ї. Ми з дружиною виховуємо двох дітей. Зараз ми проживаємо разом із моїми батьками, – розповідає начальник  навчального відділу Національної академії Державної прикордонної служби імені Богдана Хмельницького Сергій Псьол.

Закладання капсули та першого каменю здійснили заступник голови прикордонної служби України генерал-майор Олег Бляшенко, голова Хмельницької держадміністрації Михайло Загородній, секретар міської ради, виконуючий обов’язки міського голови Костянтин Чернилевський та тимчасово виконуючий обов’язки ректора академії Олег Шинкарук.

Будівництво буде проводитися за рахунок коштів Державної прикордонної служби. Окрім того вона планує вже цього року розпочати зводити ще один будинок для військових, який теж матиме 96 квартир. Підрядником будівництва є «Будівельна група «Поділля».

9 Квітня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів