Для хмельничан стартував спеціальний проект від «ВСІМ» – «Хмельницький і жінка». Приєднуйтеся!

0

Хмельничани нерідко ставали свідками того, як у громадському транспорті жінкам доводиться стояти в той час, коли чоловіки, гордо дивлячись у вікно, сидять. Прекрасній половині людства часто доводилося «тягти» величезні сумки чи пакети, які їм нести не допомагають. Таке траплялося чи не з усіма хмельничанками у під’їздах будинків, на вокзалах чи просто на вулиці.  Звикаючи до цього, жінка перетворюється на робота, який живе чітко за графіком, працюючи, у дві зміни – на роботі і вдома. І це вже стало нормою. Вона повинна встигати все і відразу.  Адже успішну жінку вважають поганою господинею, а якщо вона виховує дітей та займається хатніми справами, то оточення сприймає її як нецікаву особистість, яка «висить» на шиї в чоловіка. От така категоричність.

Проект «Хмельницький і жінка» спрямований саме на те, аби спростувати такі твердження та показати насичене і цікаве, хоч не завжди легке, життя жительок Хмельницького.

Відома українська поетеса, журналістка та громадська діячка Оксана Радушинська впевнена, що жінкам у цей складний для країни час потрібно залишатися джерелом енергії для всіх і кожного, але не забувати і любити себе.  

::__IHACKLOG_REMOTE_IMAGE_AUTODOWN_BLOCK__::0

Друзі, протягом декількох тижнів читайте  на vsim.ua  історії  успішних  хмельничанок та домогосподарок , дізнавайтесь про те, як захистити свої права на роботі та вдома. Крім того, ви дізнаєтеся про ставлення  чоловіків до жінок у Хмельницькому та ще багато цікавого. Слідкуйте за оновленнями.

17 Лютого, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів